Du har erfarenhet inom IR och kommunikation och längtar efter mer frihet att påverka ditt arbete. 

Sthlm Kommunikation & IR söker en projekt- och produktionsledare inom finansiell kommunikation för arbete med års- och hållbarhetsredovisningar.

Vi arbetar med många spännande noterade och onoterade bolag och har vuxit flera år i rad. Vi vill nu ta ytterligare ett kliv och söker dig som längtar efter frihet att påverka och styra ditt arbete.

Du har flera års erfarenhet av att arbeta med årsredovisningar, troligen på en större byrå. Förmodligen har du en universitetsexamen i kommunikation, ekonomi eller motsvarande. Du är strukturerad och kan hålla ihop omfattande projekt, intresserad av språket och text och van vid att arbeta självständigt. Du är inte rädd för att ta i ordentligt när vi har som mest att göra från januari till maj.

Vi hjälper och stöttar varandra mycket och i arbetet ingår att ha fullt projektledaransvar för ett flertal årsredovisningar. För varje projekt sätter du ihop ett bra team, ger råd vad gäller disposition och innehåll, ansvarar för budget, tidsplaner, är kundens kontakt och driver självständigt projektet framåt. Förutom projektledning vill vi gärna att du hjälper oss hitta nya kunder och utvecklar byråns tjänster ihop med oss.

Sthlm Kommunikation ägs av Vendela Steinbrecher, Anna De Geer och Otto Rathsman. Bolaget har ett par anställda formgivare/originalare och ett stort och starkt frilansnätverk med skribenter, formgivare, fotografer, översättare, webbyråer mfl. Vi sitter i trivsamma lokaler vid Odenplan. 

Vi vill gärna att du börjar hos oss i september men under juli och första halvan av augusti är vi på semester och utanför Stockholm så vi kommer att boka in möten från slutet av augusti.

Läs mer om oss på sthlmkom.se. Ring gärna på 08-410 076 05. Maila din intresseanmälan till info@sthlmkom.se.